Teollisuus & tuotanto

CNC-sorvaaja, Tampere


Etsimme asiakkaallemme CNC-sorvaajaa Tampereelle

Asiakkaamme on arvostettu ja pitkäikäinen perheyritys, joka on kasvanut omalla erikoisalallaan merkittäväksi kansainväliseksi toimittajaksi. Asiakas on vakiinnuttanut asemansa laadukkaiden hammaspyörien ja erikoisvaihteiden toimittajana. Työturvallisuus ja -terveys, ammattitaitoinen henkilöstö sekä laatu ja toimitusvarmuus ovat tärkeimmät kulmakivet yrityksen toiminnassa.

Millaista henkilöä etsimme?

Etsimällämme henkilöllä on vahva tausta CNC-sorvauksen puolella ja mahdollisesti myös alalle soveltuva koulutus. Olet toiminut sorvaajan tehtävissä pitkään ja tiedät, miten karkaistun jäljen kanssa toimitaan. Sorvaustaidon lisäksi sinulta löytyy ohjelmointitaitoa ja CAM-ohjauksen käyttökokemusta. 

Ammattitaidon lisäksi toivomme sinun olevan huolellinen, joustava ja omatoiminen ihminen. Sinulta löytyy hyvää asennetta töiden tekemiseen sekä kykyä toimia erilaisten ihmisten kanssa. 

Millainen työpaikka sinua odottaa?

Pääset osaksi pitkäikäistä ja vakavaraista perheyritystä, jossa henkilöstö puhaltaa yhteen hiileen. Töitä saat tehdä nykyaikaisissa tuotantotiloissa moderneilla koneilla. Työsuhteen alussa saat kattavan perehdytyksen ja tukenasi on ammattitaitoinen tiimi.

Työsuhde on vakituinen ja kokoaikainen, työtä tehdään 2-vuorossa. Palkkaus määräytyy osaamisesi mukaan – ammattitaidosta ja osaamisesta maksetaan hyvin ja lisäksi saat käyttöösi muut työnantajan myöntämät etuudet.

Älä ohita tulevaisuuden työpaikkaasi!

Tehtävä täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä, joten jätä hakemuksesi osoitteessa www.valtagroup.fi. Mikäli haluat jotain lisätietoja haun tiimoilta, voit soittaa suoraan ValtaGroupissa Hannele Könnömäki, p. +35844 033 9993 tai lähetä sähköpostia hannele.konnomaki@valtagroup.fi.

Työpaikan tiedot

Toimiala: Teollisuus & tuotanto
Osoite: Tampere, 33100 Tampere, Pirkanmaa
Työaika: Kokoaikainen
Työn kesto: Vakituinen
Haku alkaa: 2024-06-27 09:00:00
Haku päättyy: 2024-07-25 23:59:00

Löydät meidät somesta