Räväkkää ja raikasta rekrytointia

Personnel ValtaGroup asettaa sinut keskiöön, haastaa perinteiset rekrytointikeinot ja ylittää odotuksesi.

Satojen asiakkaiden testaama menetelmämme auttaa sinua löytämään sitoutuneita huippuosaajia. Ohjaamme parhaat tekijät parhaille paikoille ympäri valtakuntaa ja täytämme jokaisen tehtävän tehokkaasti. 

Asiantuntijatiimimme tarjoaa enemmän kuin byrokratiaa ja kuivia prosesseja. Olemme nopeita, rehellisiä ja rentoja. Rekrytointimallimme on tehokas hybridi, joka yhdistää ilmoitus- ja suorahaun, omat verkostomme sekä modernin, kohdennetun markkinoinnin. Tämä ei perustu sattumaan, vaan taitoon ja tahtoon. 

Meidän kanssamme rekrytointi on aina voitettu peli. Kokeile itse ja huomaa ero.

Rekrytointia valtakunnallisesti

Rekrytointi­kumppani, joka välittää rehellisesti

Rekrytiimimme kuningattaret ja kuninkaat ovat mutkattomia tyyppejä, jotka ottavat sinun asiasi hellään huomaansa. Me emme ole kasvoton ketju, vaan persoonallinen ja pätevä rekrytointitalo, joka välittää aidosti. 

Tunnemme sinut ja tarpeesi. Siksi löydämme sinulle parhaat tekijät ja autamme valitsemaan heidät. Kerromme myös, jos rekrytointi ei ole kestävä ratkaisu. 

Rekrytointi on meille paljon enemmän kuin pelkkää bisnestä. Se on mahdollisuus vaikuttaa sinun menestykseesi.

Kokeile parasta Valtaa

Rekrypelin mestarit – ValtaGroup

  1. Kustannukset. Heitä rekrypallo meille, niin ohjaamme sen maaliin puolestasi. Säästät aikaa ja rahaa, ja voit keskittyä olennaiseen. 
  2. Laatu. Ammattimainen rekrytointi minimoi sudenkuopat. Toimitamme sinulle vain sopivia matcheja. 
  3. Osaaminen. Sinä olet oman alasi ammattilainen, me puolestaan rekrytoinnin mestareita. Näemme metsän puilta ja tunnistamme parhaat pelaajat. 
  4. Suunnitelmallisuus. Kolme kovaa meiltä: suunnitelmallisuus, ennakointi ja tarkka määrittely. Ne ovat pelivälineemme, jotka takaavat onnistumisen.
Let's go

Anna Hirsimäki

Rekrytointi ja suorahaku

Löydät meidät somesta