Huolellista henkilöstö­vuokrausta

Hei työntekijä ja työnantaja! Oli roolisi kumpi tahansa, olet löytänyt tiesi oikeaan paikkaan. 

Parhaat tekijät, parhaille paikoille. Siinä salaisuutemme. Personnel ValtaGroup tarjoaa hurmaavia henkilöstöratkaisuja sekä työntekijöille että työnantajille valtakunnallisesti. Palvelumme hurmaa oikeasti, koska se jeesii kaikkia osapuolia. Yksilöllisyys on meille se juttu – kun tunnemme vuokratyöntekijät, vuokratyöpaikat ja vuokratyönantajat, osaamme yhdistää oikeat.

Henkilöstövuokraus voi muotoutua myös pysyväksi järjestelyksi. Kun työtehtävä kohtaa sille parhaan tekijän, yritys voi rekrytoida osaajan riveihinsä vakituisesti!

Yhdistämme tekijät ja työpaikat

Yrityksille

Henkilöstövuokraus on arvokas strateginen voimavara, joka taklaa ongelmia ja tarjoaa joustavuutta. Kauttamme löydät tarmokkaat työntekijät erilaisiin tarpeisiin, oli kyseessä sitten lyhytaikainen projekti, kausityövoiman tarve tai akuutti henkilöstöpula. Laajasta työntekijäpatteristostamme bongaat pätevät osaajat eri aloille ja tehtäviin.

Olemme hyviä ottamaan hallittuja riskejä ja kerromme myös sinulle, kun on sellaisen paikka. Me puhumme asioista niin kuin ne ovat ja olemme rehellisiä silloinkin, kun moni muu ei uskalla. 

Pitkälle hiotun prosessimme flowssa on helppo viihtyä. Kaikki hoituu sinulle helposti.

Työntekijälle

Henkilöstövuokraus on joustava kortti myös työntekijän näkökulmasta. Mahdollisuuksia on paljon ja monenlaisia – sinä valitset, mikä elämäsi kulkuun sopii juuri nyt. Työntekijämme tykkäävät meistä, koska pidämme heistä aidosti huolta. Meidän porukassamme saat täsmälleen sen, mitä on luvattu (palkka, työvaatteet, työterveys...). 

Me perehdytämme perusteellisesti ja autamme kaikissa mutkissa matkan varrella. Tiimillemme uskaltaa aina jutella. Ja myös me uskallamme kertoa sinulle ansaitsemasi faktat, emme silottele totuutta. Pakeillemme pääsee nopeasti – tavataanko jo tänään?

Tutustu työpaikkoihin ja löydä sinulle paras!

Henkilöstö­vuokrauksen hyödyt

  1. Kustannukset. Olemme työssämme maagisen hyviä, minkä ansiosta sinä säästät aikaa ja rahaa. Me hoidamme tämän tontin, jotta voit keskittyä huoletta muuhun.
  2. Laatu. Olemme taitavia tutustumaan ja sukellamme sujuvasti yrityksesi liiketoimintaan ja kulttuuriin. Siksi toimitamme aina laatua ja tarjoilemme ehdokkaita, jotka ylittävät odotukset. 
  3. Osaaminen. Meiltä löytyy laaja toimialaymmärrys, vankka osaaminen ja roppakaupalla kokemusta. Ymmärrämme tarpeitasi oikeasti.
  4. Nopeus ja toimitusvarmuus. Olemme nopeita, näppäriä, toimitusvarmoja ja tavoitettavissa. Meininkimme on aina dynaamista.
Hyödy sinäkin

Hannele Könnömäki

Henkilöstövuokraus

Löydät meidät somesta