Teollisuus & tuotanto

Mekaaninen koneenrakentaja, Kangasala


Etsimme asiakkaallemme Kangasalle MEKAANISTA KONEENRAKENTAJAA 

teollisuuslaitteiden kokoonpano- ja asennustyöhön

Asiakasyrityksemme JPTUF Oy tarjoaa laadukkaita ratkaisuja teollisuudelle vuosien kokemuksella. Yrityksen palveluihin kuuluvat monipuoliset teollisuuden työt, kuten kone- ja laiterakennus, mobiililaitteet, teollisuuslaitteet, keskusvalmistus, sähköhydrauliset ohjaimet ja kokoonpanotyöt.

Etsimällämme henkilöllä on soveltuva koulutus (esimerkiksi koneasentaja) tai työn kautta hankitut perustaidot, sekä hyvä kuvienlukutaito. Tehtävässä tarvitset perusymmärrystä pneumatiikasta ja hydrauliikasta. Myös kokemus liikkuvan kaluston kokoonpanosta on eduksi, mutta ei välttämätöntä. 

Etsimme "koneenrakentajaa" kuten tehtävännimeke ilmoittaa, koska asennustyötä tehdään ja rakennetaan alusta loppuun, ei siis jatketa osittain valmiin koneen asentamista. Tämän vuoksi puhutaan rakentamista. Kuvienlukutaito ja kuvien ymmärtäminen on tärkeää.

Työssä menestyminen ei vaadi vuosien kokemusta vastaavista tehtävistä ja voit hyvin olla nuorempikin osaaja, asenne ratkaisee. Tärkeimmät ominaisuutesi ovat aito kiinnostus työtä kohtaan sekä halu oppia uutta. Olet reipas ja oma-aloitteinen etkä näe haasteita ongelmina, vaan mahdollisuuksina uuden oppimiseen. Tehtävässä pääset työskentelemään osana ammattitaitoista tiimiä ja samalla kehittämään omaa osaamistasi. Toivomme, että arvostat laadukasta työnjälkeä ja haluat olla ylpeä tekemästäsi työstä.

Työsuhde on kokoaikainen 40h/vko ja alkaa kuuden kuukauden määräaikaisena vuokratyösuhteena. Vakinaistuminen mahdollista heti määräajan (6kk) jälkeen. Tehtävässä pääset aloittamaan nopeallakin aikataululla. Työsuhteeseen valittavalle tehdään turvallisuusselvitys. Palkkataso työsuhteen alkaessa on 13,00 - 14,50 eur/h. Palkkatasosi nousee tai sen taso korjataan osaamisesi tasolle, kun koeaika 6 kk on päättynyt ja siirryt asiakkaamme kirjoille.

Mikäli haluat jotain lisätietoja haun tiimoilta, olethan yhteydessä ValtaGroupissa Hannele Könnömäki, p. +35844 033 9993 tai lähetä sähköpostilla yhteydenottopyyntö hannele.konnomaki@valtagroup.fi. 

Kiitämme luottamuksesta!

ValtaGroup – Rekrytointien ratkaisija. ValtaGroup on kumppaninne onnistuneeseen rekrytointiin. Haluamme päästä parhaaseen mahdolliseen lopputulokseen niin työnantajan kuin työnhakijankin kannalta. Tarjoamme asiantuntijapalveluita rekrytointien ja suorahakujen, sekä henkilöstövuokrauksen parissa valtakunnallisesti. Autamme asiakkaitamme kaikilla toimialoilla löytämään tarvitsemanne osaajan. Aito välittäminen on toimintamme perusta.

Työpaikan tiedot

Toimiala: Teollisuus & tuotanto
Osoite: Seppämestarintie 7, 36100 Kangasala, Pirkanmaa
Työaika: Kokoaikainen
Työn kesto: Määräaikainen
Haku alkaa: 2024-06-05 09:00:00
Haku päättyy: 2024-07-25 23:59:00

Löydät meidät somesta