Kuljetus, liikenne & logistiikka

Rakennustyöntekijä, HS-Laatta Oy

Etsimme asiakkaallemme HS-Laatta Oy:lle rakennustyöntekijää

HS-Laatta Oy on laatoituksen ammattilainen jo yli 20-vuoden ajan. Laajalla asiantuntemuksella ja kokemuksella toteutettu huolellinen ja viimeistelty laatoitus ja saneeraus luo kylpyhuoneeseen viihtyisyyttä sekä käyttömukavuutta. Yritys tekee urakointia niin omakoti-, rivi- kuin kerrostaloihin yksityisasiakkaille, rakennusliikkeille, taloyhtiöille ja yritysasiakkaille. Yritys toimii Pirkanmaan alueella.

Rakennustyöntekijänä toimit ammattilaisten apuna erilaisissa laatoitus- ja saneerauskohteissa lattiavalujen parissa. Pääasiassa työtehtäväsi koostuvat kylpyhuoneiden kallistusvalujen tekemisestä.

Etsimme työntekijää, jolla on erinomainen asenne työtä kohtaan. Voit olla työskennellyt aikaisemmin esimerkiksi muurarin apulaisena tai muissa betonipaikkaustehtävissä. Sinun ei tarvitse olla alan ammattilainen, sillä työskentelet osaavien työntekijöiden kanssa ja saat työhösi kattavan perehdytyksen. Tärkeää on, että olet omatoiminen ja huolellinen työntekijä, joka ottaa työt tosissaan.

Työtehtävän alussa töitä on tarjolla noin 2-3 päivää viikossa, mutta työsuhde muuttuu syksyn mittaan kokopäiväiseksi. Työsuhde alkaa 6 kuukauden määräaikaisena vuokratyösuhteena ValtaGroupin kautta, jonka jälkeen voit työllistyä asiakkaan omille kirjoille. Palkkaus määräytyy työehtosopimuksen ja kokemuksen kautta.

Mikäli haluat lisätietoja tehtävästä, voit olla yhteydessä ValtaGroupissa Hannele Könnömäkeen: hannele.konnomaki@valtagroup.fi tai 044 033 9993.

Lähetä hakemus järjestelmämme kautta viimeistään hakuajan loppuun mennessä. Kutsumme haastatteluun kaikki tehtävään parhaiten sopivat hakijat. Muistathan liittää hakemukseesi myös CV:si.

Työpaikan tiedot

Toimiala: Kuljetus, liikenne & logistiikka
Osoite: Pirkkala, 33960 Pirkkala, Pirkanmaa
Työaika: Osa-aikainen
Työn kesto: Määräaikainen
Haku alkaa: 2024-07-05 08:00:00
Haku päättyy: 2024-07-16 23:59:00

Löydät meidät somesta