Myynti & hankinta

Sales Manager - Jotel Oy, Kangasala


Etsimme asiakkaallemme Jotel Oy:lle Sales Manageria vakituiseen työsuhteeseen

Sales Managerina vastaat oman asiakassalkkusi asiakkaista ja toimit vastuuhenkilönä asiakasprojekteissa. Teet myös aktiivista uusasiakashankintaa ja etsit potentiaalisia liidejä.   Aktiivisen myyntityön lisäksi hoidat uusia RFQ-tarjouspyyntöjä ja huolehdit kokonaiskustannusten seurannasta. Laadit sopimuksia ja teet myynnin jälkilaskentaa sekä myyntihinnan seurantaa. Töitä teet tiiviisti ulkoisten asiakkuuksien lisäksi myös sisäisesti muun myyntitiimin, NPI:n, laadun ja hankinnan tiimien kanssa. 

Töitä voit tehdä joko Kangasalan tai Tallinnan toimipisteessä. Tehtävässä vaaditaan matkustamista toimipisteiden välillä (Kangasala-Tallinna) noin kerran kuukaudessa viipyen muutaman päivän.

Sinulla on tehtävään soveltuva koulutus ja aikaisempaa kokemusta projektiluonteisesta myyntityöstä uusasiakashankinnan ja olemassa olevien asiakkuuksien parissa.  Sinulla tulee olla toimialatuntemusta EMS-liiketoiminnasta ja lisäksi tehtävässä vaaditaan osaamista projektin johtamisesta ja -hallinnasta. Omaat hyvät viestintätaidot ja pystyt työskentelemään eri sidosryhmien kanssa (sisäiset ja ulkoiset). Kansainvälisen ympäristön vuoksi työssä vaaditaan sujuvaa suullista ja kirjallista englannin kielen taitoa. Ymmärrät erilaisia toiminnanohjausjärjestelmiä ja pystyt helposti ottamaan haltuun myös sinulle entuudestaan tuntemattomia järjestelmiä. 

Persoonasi puolesta toivomme sinun olevan tiimityöskentelytaitoinen ja ongelmanratkaisukykyinen. Sinun tulee sietää myös painetta, sillä projektit sisältävät muuttuvia tilanteita ja haasteita, ja päätöksiä tulee kyetä tekemään nopeastikin. 

Tulet työllistymään vakavaraiseen, kasvavaan ja arvostettuun yritykseen, jossa työntekijöitä arvostetaan. Pääset osaksi kansainvälistä tiimiä ja saatkin työskennellä arjessa yhteistyössä kaikkien tuotantolaitosten kanssa. Saat mahtavat työkaverit ja tiimin, kenen kanssa työnteko on varmasti hauskaa ja innostavaa. Työsuhde on vakituinen ja kokoaikainen, työaika on joustava, pääasiassa arkisin klo 8-16. Palkkaus määräytyy kokemuksesi mukaan. Työt voi aloittaa sovitusti, aloitus onnistuu nopeastikin. Työpisteesi sijaitsee  joko Kangasalla tai Tallinnassa, riippuen asuinpaikastasi. Tehtävässä vaaditaan matkustamista toimipisteiden välillä n. 1krt/kk. 

Jotel Oy 

Jotel Oy on pitkän kokemuksen omaava elektroniikkaa valmistava yritys, jonka toimipisteet sijaitsevat Kangasalla, Tampereella ja Tallinnassa. Jotel tarjoaa osaamista piirilevykokoonpanojen, elektroniikkalaitteiden ja automaatiokaappien valmistuksessa. Valmistusprosessissa on ISO 9001:2015 laatujärjestelmä ja ATEX EN ISO/IEC 80079-34 (2011) -laajennus.

Mitä seuraavaksi?

Kiinnostaisiko kääriä hihat ja aloittaa projektimyyjän työt elektroniikka-alalla? Lähetä hakemus alla olevan linkin kautta ja liitä mukaan myös CV:si.

ValtaGroup toimii Jotel Oy:n rekrytointikumppanina ja hoitaa hakemusten käsittelyt, ensivaiheen haastattelut ja lisätietojen antamisen. Mikäli sinulla heräsi jotain kysyttävää rekrytointiprosessista, olehan yhteydessä ValtaGroupissa Hannele Könnömäkeen tai Anna Hirsimäkeen:

hannele.konnomaki@valtagroup.fi, +358 44 0339993
anna.hirsimaki@valtagroup.fi, +358 50 382 2466

Työpaikan tiedot

Toimiala: Myynti & hankinta
Osoite: Ilkontie 1, 36240 Kangasala, Pirkanmaa
Työaika: Kokoaikainen
Työn kesto: Vakituinen
Haku alkaa: 2024-07-03 13:00:00
Haku päättyy: 2024-07-21 23:59:00

Löydät meidät somesta