Asennus, huolto & kunnossapito

Teollisuuden sähköasentaja, Pori


Etsimme asiakkaallemme Poriin teollisuuden sähköasentajaa kokoonpanotehtäviin

Asiakkaamme on alansa arvostettu markkinajohtaja. Yrityksen liikevaihto on noin 100 miljoonaa euroa, josta kansainvälisen myynnin osuus on yli 95 %. Tuotantoyksiköt sijaitsevat Tampereella ja Porissa. Lisäksi tytäryhtiöt löytyvät Saksasta, Ruotsista, Sveitsistä ja Yhdysvalloista.

Tehtävän sisältö ja vaatimukset 

Asentajan työ pitää sisällään uusien koneiden sähköautomaation asentamista ja kokoonpanotyötä. Työssä tarvitaan hyvää kuvienlukutaitoa, sinnikkyyttä ratkoa mahdollisia eteen tulevia ongelmia ja aikaisempaa kokemusta teollisuuden sähköasennuksesta. Työtä tehdään kahdessa vuorossa (aamu ja ilta). 

Toivomme, että sinulla on tehtävään soveltuva koulutus sekä jonkin verran aikaisempaa työkokemusta mielellään liikkuvista ja/tai työkoneiden asennustöistä. Tärkeintä on kuitenkin aikaisempi kokemus teollisuuden asentajan tehtävistä ja sinulla tehtävää tukeva ammattitutkinto.  Tehtävässä menestymiseen vaaditaan oma-aloitteista työotetta sekä hyviä yhteistyö- ja tiimitaitoja.

Mitä sinä saat?

Tarjoamme sinulle sinulle paikan viihtyisässä ja välittömässä organisaatiossa mukavilla työkavereilla sekä nykyaikaisilla työvälineillä varustettuna. Palkkaus aiemman osaamisesi ja kokemuksesi mukaan talon palkkataso huomioiden. Työskentelet osana muuta Porin yksikön kokenutta tiimiä ja sinulla mahdollisuus vakinaistua taloon sovitun määräajan jälkeen.

Pääset aloittamaan tehtävässä joustavasti sopimuksen mukaan, mahdollisen hakemuskäsittelyn ja haastattelun jälkeen. Työsuhde aloitetaan määräaikaisena työsuhteena ja työsuhteen jatkuminen mahdollistuu hyvän työntekemisen ja tilauskannan jatkuvuuden varmistuttua. 

Heräsikö kysyttävää?

Mikäli haluat lisätietoja haun tiimoilta, ota yhteyttä ValtaGroupissa Hannele Könnömäki, +35844 033 9993, hannele.konnomaki@valtagroup.fi

Ei muuta kuin hakemusta tulille!

Työpaikan tiedot

Toimiala: Asennus, huolto & kunnossapito
Osoite: Murskatie 3, 28130 Pori, Satakunta
Työaika: Kokoaikainen
Työn kesto: Määräaikainen
Haku alkaa: 2024-06-06 09:00:00
Haku päättyy: 2024-07-25 23:59:00

Löydät meidät somesta