Särmät soveltuvuus­arvioinnit ja henkilö­arvioinnit

Epäonnistunut rekrytointi on vähän kuin virittäisi kitaraa vasaralla. ValtaGroupin avulla onnistut. 

Meidän soveltuvuus- ja henkilöarviointimme tarjoavat sinulle tarkan ja tasapuolisen tavan selvittää, kuinka hyvin hakijakandidaatit oikeasti sopivat tarjolla olevaan työtehtävään. Haluamme varmistaa, että valitsemasi henkilö sopii rooliinsa täydellisesti. Selvitämme hakijan motivaatiotekijät ja työn kannalta olennaiset henkilökohtaiset ominaisuudet, jotka eivät aina nouse esiin työhaastattelussa. 

Aika on rahaa, ja kumpaakaan ei ole koskaan liikaa. Säästämme sinulta molempia toteuttamalla puolueettomat soveltuvuus- ja henkilöarvioinnit puolestasi, valtakunnallisesti. Vakuuttavat ja vertailukelpoiset arvioinnit ovat kallisarvoinen työkalu, joka tukee päätöksentekoasi. 

Palvelumme loistavuus näkyy ja tuntuu jokaisessa kohtaamisessa. ValtaGroupilta saat aina juuri sen, mitä tarvitset menestyäksesi.

Arviointi käyntiin täältä

Etsitkö johtajaa, esihenkilöä, asiantuntijaa tai toimihenkilöä?

ValtaGroup auttaa sinua roolittamaan nämä ja muutkin pestit, niin pää- kuin sivuosat. Soveltuvuus- ja henkilöarviointimme varmistavat, että löydät oivallisimmat osaajat jokaiseen tehtävään – ympäri Suomen. Tarjoamme myös rekrytointia, henkilöstövuokrausta ja suorahakua, jotka kaikki räätälöidään tarpeisiisi. 

Kartoitamme hakijoiden taktiikat ja taidot puolestasi ja kerromme totuuden tiukassakin paikassa. Arviointimme auttavat sinua löytämään oikeat pelaajat oikeille paikoille pienemmällä riskillä ja suuremmalla varmuudella.

Tuloksia tarjolla

Hannele Könnömäki

Henkilöstövuokraus

Löydät meidät somesta