Sähäkkää suorahakua valta­kunnallisesti

Me ValtaGroupissa olemme ylpeitä työstämme, ja syystäkin – olemme alamme parhaita. 

Suorahaku on sinulle, joka haluat löytää työntekijän ilman julkista ilmoitushakua. Se sopii erityisesti luottamuksellisiin ja sensitiivisiin rekrytointeihin, kun haluat tavoittaa parhaat asiantuntijat, toimihenkilöt, johtajat ja esihenkilöt ilman etusivun mainospaikkaa. Me löydämme lupaavat kandidaatit myös tiukkojen aikataulujen puitteissa. 

Verkostot ovat tämän rekrytointimuodon voimanlähde – ja niitä meillä on runsaasti. Heti toimeksiannon jälkeen käärimme hihat, kalibroimme työvälineet ja käynnistämme etsinnät. Harjaantunut katseemme tunnistaa, mitä sinä ja yrityksesi tarvitsette tulevaisuudessa. 

Palvelumme täyttää sekä lupauksemme että toiveesi: tarjoiluehdotuksemme sisältää aina yrityksellesi sopivimmat kandidaadit, prosessimme on huippuunsa hiottu ja sinulle huoleton.

Me löydämme tekijät puolestasi

Suorahaun kolme taikasanaa

  1. Saatavuus. Löydämme sinulle piilossa olevat mestarit, joita et tavoita pelkällä ilmoitushaulla. Passiivisten hakijoiden joukosta löydämme juuri sen timantin, jota etsit.
  2. Tehokkuus. Haluatko nopean ja vaivattoman rekrytointiprosessin? Me teemme sen mahdolliseksi. Sinun ei tarvitse huolehtia – me hoidamme kaiken. 
  3. Luottamuksellisuus. Suorahaku ja äärimmäinen luottamuksellisuus kulkevat meillä käsi kädessä. Salassapito on meille itsestäänselvyys, ja tämän takaamme jokaisessa vaiheessa.
Haku päälle täältä

Anna Hirsimäki

Rekrytointi ja suorahaku

Löydät meidät somesta