Anu Vihma

Palkkahallinto ja laskutus

Olen Anu, ValtaGroupin uusin tulokas ja aloittanut työt vuoden 2024 alussa. Vastaan palkkahallinnon HR-tehtävistä ja laskutuksesta meidän Vilman perhevapaan sijaisena.

Pisimmän työkokemukseni olen kerryttänyt eläinlääkintäalalta, jonne ajauduin perinteisesti puolivahingossa, mennessäni ”hetkeksi tuuraamaan” eläinlääkäri-isäni klinikalle Toijalaan (Akaa) vastaanottoavustajan työtehtäviin. Hetki venähti ja tämä tuuraus kesti lopulta 28 vuotta. Ehdin toimia mm. hoitajana, asiakaspalvelijana, palveluesimiehenä ja klinikkamanagerina. Eläinrakkaana ihmisenä sain klinikalla kokea päivittäin elämän ilot ja surut, eikä yksikään päivä ollut samanlainen. Jatkuva muutos oli ainoa vakio.

Ketjuuntumisen myötä työnkuvani muuttui moneen otteeseen ja pääsin ilokseni työskentelemään myös kahdella muulla klinikalla, jolloin sain vielä lisää kokemusta monipuolisesta esihenkilötyöstä ja HR-tehtävistä isommissa yksiköissä.

Ikuisena oppijana ja tarkkana tyyppinä kiinnostuin ajan myötä enemmän ja enemmän palkanlaskusta ja päätinkin lopulta päivittää osaamistani siltä osin. Ala vei mennessään ja viimeiset vuodet olen toiminut palkanlaskijana tilitoimistossa. Sosiaalisena luonteena ja etätyötä korona-ajan myötä kokeilleena, kaipasin kuitenkin takaisin ihmisläheisempään työhön ja olen nyt todella innoissani, kun pääsen ValtaGroupilla oppimaan lisää ja yhdistämään sekä asiakaspalvelun, että monipuolisen ja ratkaisukeskeisen työn.

Otathan siis yhteyttä, jos mieltäsi askarruttaa jokin, tyhmiä kysymyksiä ei ole. Ihanaa tutustua teihin kaikkiin työntekijöihin ja asiakkaisiin – Kiitos!

Hannele Könnömäki

Henkilöstövuokraus

Anna Hirsimäki

Rekrytointi ja suorahaku

Minna Mansikkamäki

Senior Consultant

Vilma Veijanen

Palkkahallinto ja laskutus,
perhevapaalla kevät 2025 asti.

Anu Vihma

Palkkahallinto ja laskutus