Räiskyvä ja raudan­luja rekrytoinnin ammattilainen

Personnel ValtaGroup hallitsee taituri­maisesti rekrytoinnin kaikki ominaisuudet ja oikut. Rohkeat hyppäävät vallan imuun. 

Vahva tiimimme tuo mukanaan vuosi­kymmenten kokemuksen alan aallokossa sukku­loinnista. Mutta mikä erottaa meidät muista?

Valta ja välit­täminen. Intohimo ja ilo. Suora puhe. Taianomainen taito ohjata parhaat tekijät parhaille paikoille. Meidän hyppysis­sämme on sitä kuuluisaa jotakin, ja teemme rekry­tointia juuri sinulle – valtakunnallisesti. 

Jos arvomme kohtaavat ja tiedät, mitä tarkoittaa tekemisen meininki, olet löytänyt oikean kumppanin. Rekrytointi on huomat­tavasti kivempaa ja tuottavampaa meidän kanssamme. Olemme rohkeita riskinottajia ja navigoimme suvereenisti rekrymaailman haasteista toiseen. Rekrytointi, suorahaku, soveltuvuus­arviointi, henkilöstö­vuokraus – Personnel ValtaGroup toimittaa juuri sen, mitä tarvitset. Nopeasti ja tehokkaasti.

Kerro sinä, mitä seuraavaksi

Arvot, jotka eivät ole pelkkää sanahelinää

Aito välittäminen. Välitämme sinusta kuin elämänkumppanista. Meille jokainen asiakaskohtaaminen on tärkeä, ja juuri nämä arjen kohtaamiset tuottavat oikeita tuloksia. 

Ratkaisukeskeisyys. Emme etsi vain toimivia ratkaisuja, vaan parhaita mahdollisia. Tutustumme tarpeisiisi syvällisesti, jotta voimme löytää juuri sen, mitä etsit. 

Nopeus. Olemme rekrytointimaailman nopean toiminnan joukot. Meiltä saat tuloksia ilman kankeita protokollia ja turhaa viivyttelyä. Hallittu vauhti on prosessimme jokaisen vaiheen perusta.

Joko mennään?

Hannele Könnömäki

Henkilöstövuokraus

Anna Hirsimäki

Rekrytointi ja suorahaku

Minna Mansikkamäki

Senior Consultant

Vilma Veijanen

Palkkahallinto ja laskutus,
perhevapaalla kevät 2025 asti.

Anu Vihma

Palkkahallinto ja laskutus

Löydät meidät somesta